برنامه غذایی دانشجویان محترم در ماه مبارک رمضان سال 1397
بسمه تعالی
پیرو جلسه روز دوشنبه مورخه 08/02/1397شورای معاونین برنامه غذایی دانشکده دارالفنون در ماه مبارک رمضان سال 1397 به شرح ذیل می باشد.
توضیح:این برنامه غذایی از ابتدای ماه مبارک رمضان1397 لازم الاجرا بوده و از مورخه 17/02/1397 لغایت 27/02/1397 قابل رزرو می باشد.
| 
			 ایام هفته  | 
			
			 افطاری -سحری(توزیع از ساعت 19/30لغایت21  | 
			
			 سحری توزیع از ساعت 19/30لغایت 21  | 
		
| 
			 شنبه  | 
			
			 خرما-سیب زمینی +تخم مرغ +گوجه فرنگی+سوپ  | 
			
			 استنبلی  | 
		
| 
			 یکشنبه  | 
			
			 خرما+پنیر +سوپ  | 
			
			 چلوخورشت قیمه  | 
		
| 
			 دوشنبه  | 
			
			 خرما +پنیر +سوپ+گوجه فرنگی+خیار  | 
			
			 چلو مرغ  | 
		
| 
			 سه شنبه  | 
			
			 خرما+سوپ+پنیر+حلوا شکری  | 
			
			 چلو جوجه کباب  | 
		
| 
			 چهارشنبه  | 
			
			 خرما +سیب زمینی+تخم مرغ+گوجه فرنگی+سوپ  | 
			
			 چلو کباب کوبیده  | 
		
| 
			 پنجشنبه  | 
			
			 خرما+پنیر+سوپ+گوجه فرنگی +خیار  | 
			
			 چلو قورمه سبزی  | 
		
| 
			 جمعه  | 
			
			 خرما =پنیر+سوپ  | 
			
			 خوراک ماکارانی  | 
		
توضیح :
1-زمان توزیغ غذای افطاری و سحری از ساعت 19/30لغایت 21 می باشد.
2-افطاری برای کلیه دانشجویان فعال می باشد.
3-قیمت غذای افطاری و سحری مجموعا 20،000ریال می باشد.
4-غذای افطاری در ظروف یک بار مصرف توزیع می گردد.لذا دانشجویان عزیز برای دریافت سوپ حتماً ظرف همراه داشته باشند.