برنامه غذایی دانشجویان محترم در ماه مبارک رمضان سال 1397
بسمه تعالی
پیرو جلسه روز دوشنبه مورخه 08/02/1397شورای معاونین برنامه غذایی دانشکده دارالفنون در ماه مبارک رمضان سال 1397 به شرح ذیل می باشد.
توضیح:این برنامه غذایی از ابتدای ماه مبارک رمضان1397 لازم الاجرا بوده و از مورخه 17/02/1397 لغایت 27/02/1397 قابل رزرو می باشد.
|
ایام هفته |
افطاری -سحری(توزیع از ساعت 19/30لغایت21 |
سحری توزیع از ساعت 19/30لغایت 21 |
|
شنبه |
خرما-سیب زمینی +تخم مرغ +گوجه فرنگی+سوپ |
استنبلی |
|
یکشنبه |
خرما+پنیر +سوپ |
چلوخورشت قیمه |
|
دوشنبه |
خرما +پنیر +سوپ+گوجه فرنگی+خیار |
چلو مرغ |
|
سه شنبه |
خرما+سوپ+پنیر+حلوا شکری |
چلو جوجه کباب |
|
چهارشنبه |
خرما +سیب زمینی+تخم مرغ+گوجه فرنگی+سوپ |
چلو کباب کوبیده |
|
پنجشنبه |
خرما+پنیر+سوپ+گوجه فرنگی +خیار |
چلو قورمه سبزی |
|
جمعه |
خرما =پنیر+سوپ |
خوراک ماکارانی |
توضیح :
1-زمان توزیغ غذای افطاری و سحری از ساعت 19/30لغایت 21 می باشد.
2-افطاری برای کلیه دانشجویان فعال می باشد.
3-قیمت غذای افطاری و سحری مجموعا 20،000ریال می باشد.
4-غذای افطاری در ظروف یک بار مصرف توزیع می گردد.لذا دانشجویان عزیز برای دریافت سوپ حتماً ظرف همراه داشته باشند.